WANDELEN

weekendtrektochten - wandelweken

Wandelen

Voor alle wandelingen kan je contact opnemen met Betti van Ezelis. Tel +49 1573 5438324. Nederlands, Duits en Engelstalig.

ONTHAASTEN

met ezels

 
Onthaastingsweek

Onthaastingsweek

 

Druk, druk, druk. We hebben er allemaal last van. Soms gaat die drukte je leven helemaal beheersen en lukt het niet meer om voldoende te ontspannen. Je zit in een rijdende trein en kunt er niet meer uit. Dan biedt de ezel ´uit´komst. Neem de tijd om samen een paar dagen op pad te gaan. Door de pure natuur en heuvels van Limburg. Wandelen in een heel ander tempo. Want vanzelf neem je zijn ritme over en kom je tot rust. Je gaat weer genieten van de omgeving en vergeet de drukte. De onthaastingsweek duurt 5 dagen en is inclusief overnachtingen en heerlijke gezonde picknicks. Ook weekenden mogelijk.

Voor groepen. Op afspraak.

ROUWVERWERKING

met ezels

 
Rouwverwerking

Soms wordt het verdriet je teveel. Bij verlies van iemand die je dierbaar is komen er heftige emoties los. Je leven staat op zijn kop en je weet even niet hoe je verder moet. Verdriet kan je enorm verlammen en je leven gaan overheersen. Natuurlijk heeft het rouwproces tijd nodig. Je kunt er niet omheen of het wegstoppen. Ezels zijn bijzondere en gevoelige dieren. Ze hebben een zesde zintuig. Ze voelen uw emoties, zoeken u op en geven onvoorwaardelijke troost. Het verdriet zal niet verdwijnen, maar er ontstaat wat meer afstand en het wordt daardoor draaglijker. Tijdens deze vijfdaagse ezeltochten wandelen we met de ezels door de Zuid-Limburgse natuur. De tochten zijn ca. 15 km lang. Onderweg doen we bijzondere plekken aan en nemen we de tijd om de stilte te ervaren. In de avond is er ruimte voor ontspanning. We overnachten in Hoeve de Mescherhei te Mesch, een prachtige boerderij in het Zuid-Limburgse landschap en nemen ruim pauze voor onze picknicks. De ezels dragen onze bagage. Voor het avondeten bent u vrij in uw keuze. In uw gedeelde appartement is een goed geoutilleerde keuken aanwezig. 

Op aanvraag.

BEZINNEN

met ezels

 

Bezinningsweek

 

Werken, gezin, huishouden en meer. Op een gegeven moment gaat bijna alles op de automatische piloot. Er lijkt zelfs geen tijd meer om even rustig na te denken. Over de gewone dingen van het leven, de simpele zaken, je eigen interesses. Tot jezelf komen? Geen tijd. De ezels gaan je helpen. Wandel met ons mee door het Zuid-Limburgse landschap. We bezoeken bijzondere plaatsen zoals kloosters, kapelletjes en kerken. En staan daar eventjes stil bij de dag en jezelf. Ervaar 4 dagen bewegen in stilte. Een heel ander tempo. Heerlijk wandelen in de natuur en de ezel draagt je bagage. Daardoor heb jij rust en energie over. En ontstaat er ruimte en tijd voor bezinning. Met aandacht voor jezelf, maar ook voor de andere deelnemers. De bezinningsweek duurt 4 dagen en is inclusief overnachtingen en heerlijke gezonde picknicks. Ook weekenden mogelijk. 

Dit jaar in het teken van mindfulness 10 t/m 14 januari 2022

Direct aanmelden of meer informatie klik hier.