top of page

Ask   Me   Anything

Alles wat je nog wil weten over werken met ezels!

Ask Me Anything: vraag maar raak! Deze cursus is nieuw in ons aanbod in 2024. In deze cursus of training of consultancy, geef het maar een naam, mag elke cursist een casus of vraag indienen. Deze gaan we tot op het bot ontleden.

Je vraag mag betrekking hebben op een cliënt waarvoor je advies wil over de aanpak met ezels, of een type cliënten waar je je op wil gaan richten, zoals mensen met depressie of autisme. Of juist kinderen met gedragsproblematiek. Maar je mag ook bedrijfsmatige vragen stellen, of marketing advies. Elke cursist levert één vraag in (die ik vóóraf met jullie in een bepaald format giet), en die behandelen we met alle cursisten. Je leert dus ook veel van je medecursist.

Waarom     A  M  A  ?
Ask Me Anything ?

We hebben inmiddels 250 cursisten over de vloer gehad die de Basismodule Asinotherapie gevolgd hebben en velen nog een specialisatiemodule. Toch blijven er nog allerhande vragen over die niet in een hokje te duwen zijn of in één module. Dus ontstond het idee om iedereen zijn eigen vraag of casus te laten indienen. Super interessant en héél gevarieerd. Je leert een hoop van de antwoorden op de vragen van je medecursisten en ook van hun bijdragen aan jouw casus.

Je kan het ook zien als consultancy. Ik pluis jouw vraag uit en geef je uitgebreid persoonlijk advies. En dat bespreken we weer in de groep.

Doe je mee?

Deze cursus/training wordt gegeven op 16, 17, 19 en 20 september 2024. Uiterlijk drie weken van te voren lever je je casus in volgens vooropgezet format. Ik heb 3 weken nodig om de casussen voor te bereiden, dus lever svp niet te laat in!!

Data: 16, 17, 19 en 20  september (woensdag rustdag)

Tarief: € 850,= inclusief lunches en uitgewerkte casusdocumentatie

Boek hier

Voorbeeld vragen:

1. Ik heb een cliënt met chronische depressie. Ze houdt van ezels, maar zakt soms weer weg in haar depressie en dan komt ze niet meer. Als we bellen neemt ze niet op, we weten dan ook niet hoe het met haar gaat. We willen graag dat ze dóórzet, maar hoe krijgen we dat voor elkaar?

2. Ik heb de cursus Asinotherapie basismodule gevolgd en wil nu officieel gaan beginnen. Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Hoe start ik op?

3. Mensen doen vaak een beetje lacherig over begeleiding en therapie met ezels. Hoe kan ik ze bewijzen dat het zinvol is wat we doen? Heb je voorbeelden van wetenschappelijk onderzoek, of literatuur? En hoe pak je dat aan?

4. Ik zou me graag willen richten op schooluitvallers. Kinderen die om welke reden dan ook niet meer naar school gaan. Kan je me helpen een plan van aanpak te maken voor dit project?

bottom of page