top of page

NIEUWS

Blijf op de hoogte

Nieuws

U kunt ons op vele manieren volgen en op de hoogte blijven van alle activiteiten en nieuwtjes, bijzondere gebeurtenissen en nieuwe diensten.

2022: Wetenschappelijk onderzoek

Brigitte heeft een training Mindfulness met ezels ontwikkeld die getoetst gaat worden bij mensen met een burnout. tijdens de training wordt dopamine en hersenactiviteit gemeten bij mens en dier. Het project staat onder supervisie van de Universiteit van Maastricht met prof. dr. Pim Martens als promotor. Wil je meer weten over dit non-farmacologisch, ecologisch project, stuur dan een mail naar Brigitte

Juni 2022: eerste licentiehouders Mindfulness met ezels

De eerste licentietrainers voor de Mindfulness met ezels zijn klaar! Zij zijn opgeleid en ingewerkt om de training Mindfulness met ezels, conform de methode van Brigitte Wijnen te gaan geven. Zo kan je nu terecht in Noord- Holland, Gent en Limburg terecht voor deze training.

April 2022: Meer dan 200 cursisten!

Meer dan 200 mensen hebben inmiddels deelgenomen aan de cursus Asinotherapie Basismodule. Overal in Nederland, België, Portugal, Frankrijk en Denemarken bevinden zich nu initiatieven van mensen die de cursus gevolgd hebben.

Januari 2022 :Samenwerking gezocht met zorgprofessionals.

Ook therapie en behandeling is mogelijk met ezels. Daarom zijn we nu actief op zoek naar zorgprofessionals (ergotherapeut, logopedist, spycholoog, psychotherapeut, pedagoog, orthopedagoog etc.) om behandeltrajecten vorm te gaan geven met ezels. 

bottom of page